Találj szakembereket bármilyen projekthez, egyszerűen

Egy új logóra, egy weboldalra vagy éppen virtuális asszisztensre van szükséged? Bármilyen digitális szakembert is keresel nálunk biztosan megtalálod. 

Miért érdemes szabadúszóval dolgoznod?

A legtöbb vállalkozó egyik legnagyobb hibája, hogy mindent maga akar elvégezni. Ez egyfelől elviszi az időt a fontos feladatoktól, másfelől pedig az eredmény valószínűleg alacsony minőségű lesz. Hiszen nem lehetsz egyszerre vezető, marketinges, pénzügyes, weboldal fejlesztős és asszisztens is. 

Azonban a kisvállalkozások nem mindig engedhetik meg magukat, hogy egy alkalmazottat fizessenek. Éppen ezért van szükséged szabadúszóra. 

A szabadúszót csak akkor fizeted amikor dolgozik, ráadásul járulékokat és irodabérlést sem kell fizetned miatta. Bármilyen digitális szakemberre is van jelenleg szükséged, a szabadúszók között biztosan megtalálod. 

szabadúszókereső, freelancer

Miért válassz minket?

Profi, ellenőrzött szakemberek

Szabadúszóink valós személyek és csak a valós adatokkal kitöltött adatlapokat jelenítjük meg az oldalunkon.

Nem kell ajánlatkérésekkel bajlódnod

Nem kell órákig az internetet böngészned és ajánlatokat kérned. Egyszerűen csak közzéteszed a projektedet és kiválasztod a legszimpatikusabb szabadúszót.

Csak akkor fizetsz ha elégedett vagy

Rendszerünk mind a szabadúszókat, mind pedig a megbízókat védi, így a nem megfelelő munka esetén nem kell fizetned.

Hogyan működik a szabadúszók keresése?

1. Regisztrálsz egy ingyenes fiókot

Az oldal használatához regisztrálnod kell és ki kell töltened a profilodat. Ez mindössze néhány percet vesz igénybe és teljesen ingyenes. Regisztráció után közzéteheted a projektedet és válogathatsz a szabadúszók között.

2. Tedd közzé a projektedet

A projekt közzététele során megadhatod a határidőt, a költségkeretet, a szükséges szabadúszói készségeket és a részletes információkat a projektedről. 

3. Válogass a szabadúszók ajánlatai között

A szabadúszók ajánlatokat küldenek, amelyeket a projekted oldalán tekinthetsz meg. Amikor érkezik egy számodra szimpatikus ajánlat az elfogadhatod és megrendelheted a munkát a szabadúszótól. A szabadúszó csak akkor kapja meg az összeget ha elvégezte a munkát és azzal teljes mértékben elégedett vagy. 

Összegyűjtöttük a legjobb szabadúszókat, neked már csak közzé kell tenned a projektedet

Szakembereink száma napról-napra növekszik. Mindannyian sikerre éhesek és alig várják, hogy egy fantasztikus projektben a segítségedre legyenek. 

Csak tedd közzé a projektet, dőlj hátra és válogass az ajánlatok közül. 

Rendben! De ez tényleg teljesen ingyenes?

A regisztráció, a projekt közzététele és a szabadúszók keresése is díjmentes. Amikor megrendeled valamelyik szolgáltatást akkor kell egy minimális közvetítői jutalékot fizetned. Ennek díja 10 %.

Nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod? Ne habozz, keress minket bátran az admin@axit.hu email címen.

Akár most, akár a projekt közben merül fel benned bármilyen kérdés, állunk a rendelkezésedre.