Elérhető profilok

-
Minden szűrő törlése

197 profil érhető el 197 profil érhető el

 • Baksa Zsuzsanna

  Virtuális asszisztens

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 3 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  25 év pénzügyi területen nemzetközi vállalati környezetben eltöltött év után lettem szabadúszó. Vállalok minden olyan adminisztratív feladatot, amit unsz, nem szeretsz, nincs időd elvégezni. Kimutatások, prezentációk készítése, piackutatás, adatok elemzése, angol és spanyol nyelvű üzleti kommunikáció a fő profilom, de keress bátran bármilyen feladattal, amit kiszerveznél! Megbízhatóság és precizitás.

 • Nagy Anita

  szövegíró

  25 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Hét évig dolgoztam újságíróként. Gyakornokként a Nap Tv Napnyugta című adásában töltöttem néhány hónapot, majd a Heti Magyarország című újságnál írtam többségében szocio riportokat.

   

  Az újság megszűnését követően a P&B Média Zrt-nél helyezkedtem el. A lapkiadó gondozásában megjelenő mintegy 19 újság PR cikkeit…

 • Teplán Dániel

  Hálózati mérnök, rendszer mérnök, Rendszergazda

  9 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 16 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Lyukas zokni keresi párját..Viccet félretéve, 9-10 éve foglalkozom vezetékes és vezeték nélküli hálózatokkal, egészen 50 fős irodákig.Ha lassú az internet, nem megy a nyomtató, akadozik a wifi és szeretnél rajta változtatni,  engem keresel.Ha vezeték nélküli riasztót szeretnél kamera rendszerrel, ami távolról nézhető/vezérelhető írj bátran.

  Legyen Szép napod!

 • Farkas Benjamin

  Grafikus, 3d modellező

  4 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 900Ft /óra 0Ft -t keresett

  Virtuális grafikai műhelyünkben egy közös játszma keretein belül segítünk megtervezni vizuális megjelenésed. Mi a klasszikus, letisztult, minimalista dizájn hívei vagyunk. Hiszünk abban, hogy egy projekt akkor van kész, amikor ügyfelünk késznek véli. Így nem alakul ki patthelyzet. A tökéletestől alább nem adjuk.

 • Csorgo Eszter

  virtualis vállalkozástámogató

  3 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 5 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Induló és működő vállalkozások támogatását vállaljuk, mely keretein belül a ProjectPro csapata például a következő feladatokat tudja ellátni:

  – Teljeskörű vagy részleges adminisztrációs feladatok ellátása havi rendszerességgel vagy projekt alapon

  – Facebook és Instagram fiók kezelése, tartalomgyártás és hirdetéskezelés

  – Grafikusi feladatok, webdesign és weboldallal kapcsolatos feladatok

  – Projekt menedzsment

  – Anyanyelvi szintű angol nyelvű ügyfél vagy partner kommunikáció

  – Új vállalkozás indítása

  – Mentorálás, konzultáció

 • Vincze Tamás

  Web és üzletfejlesztési tanácsadás (hatékonyság és bevételnövelés)

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 9 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Nagyvállalati feslővezetői körben eltöltött 15+ év során leginkább a folyamatok hatékonyságának növelése, és automatizálása ragadta meg az érdeklődésemet.

  Olyan (kezdő) mikro- és kisvállalkozásoknak akarok üzletfejlesztési tanácsadással segíteni, akik azt érzik, hogy a vállalkozásuk elveszi az idejüket, és ezen változtatni akarnak – folyamatok hatékonyságának növelésével, automatizálással.

  Az üzletfejlesztési tanácsadásba beletartozik minden olyan terület, tevékenység átvizsgálása, aminek eredményeképpen a vállalkozás kevesebb idő alatt érheti el ugyanazokat az eredményeket mint előtte. A vállalkozás állapotától függően természetesen ennek része a célok átvilágítása/meghatározása, üzleti/marketing terv…

 • Éva Dánél

  Virtuális asszisztens

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 4 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Az évek folyamán több ügyféllel való közös munka során szerzett tapasztalataim rávilágítottak arra, hogy az ügyfelek üzletmenetében rengeteg fejlesztési lehetőség rejlik. Én a hagyományos virtuális asszisztensi feladatok mellett ezekben is tudok segíteni, például offline és online marketing, digitális csatornák kezelése (Facebook, Instagram), ügyfelekkel való telefonos kapcsolattartás, e-mail-es ügyfélszolgálati feladatok ellátása.

   

  Felsőfokú egészségügyi végzettségem kapcsán érdeklődési területeim közé tartozik a prevenció, a sport és az egészség kapcsolata, egészséges táplálkozás is.

   

  Saját eszközökkel rendelkezem (mobiltelefon,…

 • Tamás Kodori

  Business development/ ipari technical sales

  12 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 10 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Kodori Tamás  ENTJ, elemző típus, örök kíváncsi

  Amióta az eszemet tudom mindig is érdekelt a dolgok működése és azok megértése. Az idő múlásával ez az érdeklődés és kíváncsiság tovább nőtt bennem. 

  XP milestones:– Résztel 500+ fős teremlő üzem  Lean bevezetésében (elemzés,mérés, oktatás,változásmanagement)–  E-sport platform startupban (bizdev,stratégia, piacelemzés)– 5 szezonon keresztül 200+ ember vezetése,oktatása Szigetes fesztiválokon– Autógyártó központból CEE szintű disztribútorhálózattal való együttműködés

  “Egy szakmai alapú beszélgetésből bármi lehet…”

 • Gelencsér István

  Webfejlesztő

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 5 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Gelencsér István vagyok egyéni vállalkozó, sitebuilder, művész, kreatív megoldó, manager. Weboldalak készítése és az ezzel járó teljes körű online megvalósítások a szakterületem. Vállalkozásoknak, vállalkozóknak nyújtok megoldásokat, hogy sikeresebben működjön vállalkozásuk, ezzel hozzájárulva, hogy közelebb jussanak álmaik eléréséhez. 2018 óta egyéni vállalkozóként, szabadúszóként munkálkodom.

 • Csermák Szabolcs

  Etikus Hacker, Szoftverfejlesztő

  16 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 20 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  2013 óta foglalkozom IT biztonsággal. Ha a weboldalad feltörték, keress bizalommal! Megkeresem a biztonsági rést, és be is foltozom!

  Kereshetsz akkor is, ha olyan fejlesztési feladatod van, amitől az átlag fejlesztő sírva elmenekülne. Szeretem a kihívásokat. Eddigi karrierem során olyan cégeknél fejlesztettem szoftvert, mint az NNG (iGo fejlesztés), Graphisoft (ArchiCAD rendszer), vagy akár a KDB Bank.