Elérhető profilok

-
Minden szűrő törlése

234 profil érhető el 234 profil érhető el

 • Pregán Ferenc

  Karrier és business coach

  1 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 15 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Pregán Ferencnek hívnak és az én célom már – már vetekszik az igazi kolumbiai kokain tisztaságával. Részletekbe menően látom magam előtt azokat az embereket, akikkel kiemelkedő célokért küzdünk és akik képesek legyőzni a saját démonjaikat. Mindegy, hogy a karrieredben útelágazáshoz értél, munkahely váltás előtt állsz, az alkalmazotti beosztásodat cserélnéd a szabadúszói létre vagy kezdő vállalkozóként katonás rendet szeretnél tenni az egyelőre még hektikus mindennapjaidban. Legyen szó az alkalmazotti karriered új szintre emeléséről vagy vállalkozóként önmagad kiteljesítéséről keress fel bátran, hogy igazi csúcsteljesítőként ne csak…

 • Molnár László József

  projektmendzser

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  6 és fél évet dolgoztam egy reklámeszköz gyártó cégnél mint ügyfélkapcsolati projektmenedzser, igazi megoldó emberként jellemezném magam. Mint projektmenedzser, résztvevő felek között közvetítek, lehetséges megoldásokat találok ki, embereket hozok össze, felelősen beavatkozok a döntési pontokon. Minden projektnek ugyanazzal az alapossággal állok neki, előkészítek, megkeresem és bevonom a megfelelő embereket, legyártok magamnak több koncepciót a lehetséges megoldásra és megvizsgálom azok lehetséges hatásait. Ami mellettem szól:

  Az elmúlt években többszáz projektet vezényeltem, amelyek teljesen egyediek voltak, így azok kivitelezését…
 • Meilinger Nóra

  Belsőépítész

  7 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  A szakmában eltöltött több, mint 7 év során rengeteg sikeres belsőépítészeti projekt került ki a kezeim közül.

  A beérkező megbízásokat, feladatokat, a lehető legnagyobb szakami tudással, odafigyeléssel, lelkiismerettel végzem. Számomra elsődleges az ügyfeleim maximális elégedettsége.

  Munkáim során az egyediségre, egyszerű vonalvezetésre, átláthatóságra, a funkció és a dizájn egyensúlyára törekszem. A tervezés során fő szempontom, a “kevesebb, több” elve.

 • Szász Barbara

  fejlesztő

  4 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Szia,

  elsősorban frontenddel foglalkozó fejlesztő vagyok, azaz az én dolgom azt a felületet elkészíteni, amivel a felhasználó találkozik. Legyen szó, akár weboldalról, webalkalmazásról, mobilalkalmazásról tudok neked segíteni.Kérésre szívesen megmutatom korábbi munkáimat is.

  Remélem lesz alkalmunk együtt dolgozni,

  Barbi 

 • Hubay Attila

  Webfejlsztő, marketinges, kreatív anyag készítő

  1 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  Tudásomat autodidakta módon szereztem meg, és én erre nagyon büszke vagyok, hisz ez előny is sok kollégámmal szemben, mert én soha nem hagyom abba a tanulást, élvezem és feltölt, hogyha valami új készséget sajátíthatok el, főleg ha ez a megrendelőm örömére is hatással van.  Nagy segítség lehetek weboldal készítésnél és marketing kampányok futtatásánál is. Készítek kreatívokat és szívesen részt veszek kisebb munkákban is, lehet az szövegírás, vagy akár csak egy névjegykártya, esetleg egy logó elkészítése.Munkáimat igyekszem gyorsan és a lehető…

 • Szilágyi Viktor

  Art Director / Visual Oracle

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 9 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Szia!

  Több mint 10 évet töltöttem a reklámszakmában, ahol grafikusként kezdtem, majd Head of Art-ként fejeztem be. Ez idő alatt volt szerencsém számtalan projektben részt venni, amiknek köszönhetően megfelelő rutinnal és szakmai tudással rendelkezem.

  Nemrég úgy döntöttem, hogy a reklámügynökségi élet kötöttségeit és korlátait lecserélem egy picit szabadabb és rugalmasabb létre.

 • Gold Marketing

  Online Marketing Manager, Sales Manager

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 5 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  A weboldal készítéstől a különböző online marketing technikákon át mindenben állok rendelkezésre, a vállalkozása valódi növekedése érdekében.

  Feladatok, melyeket vállalok:-Weboldal készítés-Marketing terv készítés-Kulcsszókutatás-Google Ads és Facebook/Instagram kampányok teljes körű menedzselése, optimalizálása-Hirdetések grafikai tervezése, szövegezése-Bejegyzések, posztok írása, időzítése-Havi jelentések készítése

  Tisztességgel elvégzem a rám bízott feladatokat, illetve fontosnak tartom a határidők szigorú betartását, mivel közel 5 éves tapasztalatom van a sales szegmensben is és voltam sokszor a “másik oldalon” emiatt igyekszem empátiával kezelni az együttműködéseket :)

 • Kardos Gergely

  WordPress sitebuilder

  11 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 7 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Szabadúszó “webesként” segítem ügyfeleimet weboldaluk fejlesztésében és marketing online csatornáik kialakításában és továbbfejlesztésében.

 • Pap Gábor

  Rendszergazda, szoftverüzemeltető, project management, prezentációk, access

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 3 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Tisztelt idelátogató!

  Pap Gábor vagyok!

  Végzettségeim: rendszergazda, szoftverüzemeltető, project management, munkajog, prezentációk,..stb…

  Mindig tanulok valamit.

  Sok oldalúnak szoktak mondani engem!

 • Lovász Csaba

  0 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett