Elérhető profilok

-
Minden szűrő törlése

256 profil érhető el 256 profil érhető el

 • Zakar Sándor

  kreatív szövegíró

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 12 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Közel 10 éve dolgozom kreatív szövegíróként a hazai reklámszakmában. Többek közt olyan márkákon dolgoztam eddig, mint a UPC, az RTL Klub, az Audi, Medve sajt és a Volkswagen, amiknek különböző kampánystratégiákat, kreatív koncepciókat, illetve offline és online térben megjelenő eszközöket dolgoztam ki. Díjak terén már nyertem EFFIE Különdíjat, Év ügynöksége díjat és INFLU Grand Prix-t is. 

 • Szabó Zsófia

  Webdesigner - Grafikus

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Webdesingerként vállalok alkalmazott és tervezői grafikusi munkákat. Magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt.

  Alkalmazott grafikai munkák például lehetnek: weboldal, logó, névjegykártya, étlap-itallap, naptár, szórólap, plakát, termékcsomagolás, meghívó, magazin, hirdetés tervezése.

  Reklámanyagok…

 • Bodó Balázs

  üzletfejlesztő, digitalizáló, vizualizáló, marketinges

  12 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 4 990Ft /óra 0Ft -t keresett

  12 év értékesítői- és projektmenedzsment tapasztalattal a hátam mögött, mely során egészen milliárdos projekteket is adtam/vittem, segítek abban, hogy vállalkozásod eladható legyen, teljesen digitalizált legyen, és segítek olyan kimutatásokban, melyek alapján könnyen tudsz vezetői döntéseket hozni.

 • Szendrei Edit

  Virtuális Asszisztens

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Edit vagyok, gazdálkodás és menedzsment, valamint turizmus-vendéglátás szakon végzett közgazdász. Jelenleg utolsó félévem teljesítem a Debreceni Egyetem Mérnöki Karán Műszaki menedzser mesterképzésen.

  Terhelhető vagyok, nem félek a rövid határidős munkáktól. Igyekszem a tudásom és tapasztalatom alapján a legjobb minőségű munkát kiadni a kezemből.

 • Szénási Dorottya

  szakfordító (magyar-német nyelvpárral)

  1 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  Tanulmányaim során két szemesztert az Universität Wien-en politikatudományok szakos hallgatóként töltöttem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem alapszakos diplomát. A külföldön töltött egy év meghatározó tapasztalat volt. Német nyelvből C1-es, valamint angol nyelvből B2-es nyelvvizsgával rendelkezem. Német szakmai nyelvet hallgattam az egyetemen, ami jó alapul szolgált a külföldi források és szakirodalom használatához. Ezt követően az ELTE bölcsészkarán egy a társadalomtudományokhoz jól illeszkedő szakfordító képzés keretében képeztem magam, amelynek kamatoztatásaként a teljes állásom mellett szakfordításokat vállalok…

 • Hacher Mónika

  Webdesigner, virtuális asszisztens

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  Webdesignerként egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalkozásoknak készítek egyedi, reszponzív, WordPress alapú weboldalt. 

  Virtuális asszisztensként vállalkozóként a saját otthonomból segítem a vállalkozásokat adminisztratív, és egyéb online kiszervezhető feladataik ellátásában. 

 • Iványi Shanen

  Fotós

  4 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 4 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Sziasztok! 

  Tanultam Tv produkciót egy évig Argentinában egy évig de utána rá jöttem nem ez az én írányom, így haza jöttem. Itthon elvégeztem a Mod’Art-on a Divat Menedzseri szakot, ami a divat íránti szerelem hozta, viszont a fotózás szintén égy állom melo számomra de amikor mindenki kérdezte mit szereteke fotózni akkor mindig pánikoltam, hogy nem tudom erre a választ. Évek elteltével, párommal elkezdtünk egy vállalkozást, az online marketinget, amit nagyon szeretek de ezzel elkezdtünk eseményekre járni, hogy legyen tartalmunk amivel…

 • Korek György

  Vállalat digitalizálás, megfizethető egyedi szoftverek.

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 10 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  FlyIT Kft.

  Egy olyan, új felfogással működő szoftverfejlesztő és tanácsadó cég vagyunk, ahol megfizethető és gyors megoldásokat készítünk partnereink részére. Le akarunk számolni azzal a dogmával, hogy egy modern digitális megoldás elkészítése drága és lassú. Ezzel a szemléletmóddal szeretnénk a hazai kkv-k helyzetén segíteni, és digitalizálni a folyamataikat.

  Stabil és széleskörű informatikai és üzleti tapasztalattal rendelkezünk, értjük és tudjuk milyen problémákkal néznek szembe a hazai kkv-k és leányvállalatok napjainkban. Nálunk a gyorsaság…
 • Juhász József

  Fullstack webfejlesztő

  4 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 0Ft -t keresett

  10+ éve foglalkozom informatikával.

  Tizen évesen érdekelt a programozás világa a saját akkori szintemen ez volt az egyik fő hobbim, ez később a középiskolai évek alatt komolyabb szintre fejlődött, majd az egyetemi tanulmányaim közben, ahogy egyre több programozási nyelvet és technikát megismertem megbízásos alapon kezdtem el dolgozni külföldi ügyfelek számára. Ennek során tapasztalatot szereztem:  frontend,backend(Fullstack) illetve linux szerver adminisztrátori területen. Különböző egyoldalas weblapoktól kisebb nagyobb hibák kijavításán át egészen komplex funkcionalitású weblapokig. Szeretnék hazai piacon, hazai ügyfelek számára is szolgáltatásokat…

 • Tóth Viktor

  webfejlesztő

  12 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Kedves leendő Ügyfelem!

   

  Önnek is célja, hogy stresszmentes látogatói élményt nyújtson? Szeretné, ha webhelye kiemelkedne a tömegből? Ha vásárlói nem csak kószálnának webhelyén, hanem meg is töltenék kosaraikat?

  Senior Opencart fejlesztőként vállalom webáruházak készítését.