Elérhető profilok

-
Minden szűrő törlése

263 profil érhető el 263 profil érhető el

 • Payer Annamária

  Grafikus

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 5 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Kedves Érdeklődő!

  Szakmai tudásomat tekintve 5 éve vagyok a grafikusi pályán, ezalatt az idő alatt rengeteg fajta projekten dolgoztam egyedül és csapatban is. Mindig van hova fejlődni, főleg a kreatív területeken, melyek szinte naponta változnak. Folyamatosan jönnek az új trendek, melyek a hazai piacot is megcélozzák. Én azért vagyok, hogy Ön és a tökéletes arculat, vagy a már meglévő arculatába illő grafika egymásra találjanak.

 • Bóta Balázs

  Senior full-stack engineer

  14 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 10 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Programtervező matematikusként végeztem 2009-ben Debrecenben. Rövid multis tapasztalatszerzés után a webfejlesztés területén kötöttem ki, először WordPress, Drupal és más CMS-ek használatával, egy USA-magyar vegyes vállalkozásban. Utána egy kis webstúdióhoz kerültem, ahol többek között saját fejlesztésű webshop motoron dolgoztunk. A jelenlegi munkahelyemen 6 éve vagyok. Itt Laravel / PHP és MySQL a fő irány, ezen belül a teljesség igénye nélkül a következő projektekben veszek részt:

  – Egy globális utaselégedettségi kutatás informatikai támogatása. Webes admin alkalmazás realtime chartokkal, összekötés kérdőívvel, mobil alkalmazás.…

 • Greguss Károly

  Webfejlesztő

  1 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 1 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Junior Front-end fejlesztő vagyok. HTML5, Bootstrapp, JavaScript, PhP tapasztalattal rendelkezem.

 • Szterjopulu Cveta

  Szövegíró, cikkíró

  2 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 3Ft /óra 0Ft -t keresett

  Minden témában szívesen írok, a két év alatt sok olyan dologról kellett írnom, ami komoly kutató munkát igényelt. Ezért is szeretem ezt a munkát, mindig tanulok valamit. Az írás nekem egyben a hobbim is, novellákat is írok, ez a tevékenység hozta a szövegírói munkát. A határidőket betartom, igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból.

 • Kovács Máté

  Webfejlesztő, programozó

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 5 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Találékony, önálló, kreatív. Leginkább ezek a kulcsszavak jellemeznek a legjobban. Nem ismerek lehetetlent ha webről van szó. 

  Legfontosabb ismereteim: Linux, PHP, MySQL, Laravel, Zend, Laminas, REST API, Unit testing, Redis, Github,  Bootstrap és sok más.

  Keressen bizalommal!

 • Bőhm Zsuzsanna

  Újságíró

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Bőhm Zsuzsanna vagyok. Felsőfokú rádiós -tévés-újságíró végzettséggel rendelkezem. Folyékonyan beszélek angolul. Szövegíróként, újságíróként,  cikkíróként, narrációs munkákban, valamint rádiós hírolvasó-hírszerkesztőként dolgoztam.

 • Varga Márk

  webfejlesztő, webdesigner, Python programozó

  1 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 1 200Ft /óra 0Ft -t keresett

  Márk vagyok. Webfejlesztőként és designerként végeztem. Rendelkezem valamennyi Python tudással is. Jártas vagyok a PHP, MYSQL, HTML, CSS, JavaScript nyelvekben, valamint értek a Photoshop-hoz is. Megbízható és rugalmas munkavállaló vagyok.

 • Zakar Sándor

  kreatív szövegíró

  10 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 12 000Ft /óra 0Ft -t keresett

  Közel 10 éve dolgozom kreatív szövegíróként a hazai reklámszakmában. Többek közt olyan márkákon dolgoztam eddig, mint a UPC, az RTL Klub, az Audi, Medve sajt és a Volkswagen, amiknek különböző kampánystratégiákat, kreatív koncepciókat, illetve offline és online térben megjelenő eszközöket dolgoztam ki. Díjak terén már nyertem EFFIE Különdíjat, Év ügynöksége díjat és INFLU Grand Prix-t is. 

 • Szabó Zsófia

  Webdesigner - Grafikus

  5 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 2 500Ft /óra 0Ft -t keresett

  Webdesingerként vállalok alkalmazott és tervezői grafikusi munkákat. Magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt.

  Alkalmazott grafikai munkák például lehetnek: weboldal, logó, névjegykártya, étlap-itallap, naptár, szórólap, plakát, termékcsomagolás, meghívó, magazin, hirdetés tervezése.

  Reklámanyagok…

 • Bodó Balázs

  üzletfejlesztő, digitalizáló, vizualizáló, marketinges

  12 év tapasztalat 0 projekten dolgozott 4 990Ft /óra 0Ft -t keresett

  12 év értékesítői- és projektmenedzsment tapasztalattal a hátam mögött, mely során egészen milliárdos projekteket is adtam/vittem, segítek abban, hogy vállalkozásod eladható legyen, teljesen digitalizált legyen, és segítek olyan kimutatásokban, melyek alapján könnyen tudsz vezetői döntéseket hozni.